Vrijdag, 01-02-2013

Wie wordt de beste webwinkel van Nederland? Stem mee!

De hele maand kunt u een beoordeling geven op webwinkels die meedoen aan de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen. Tot en met 28 februari heeft u de gelegenheid een stem uit te brengen op uw favoriete webwinkel.

Publieksprijzen en Publieksprijzen XL

In ruim 20 categorieën kunt u uw favoriete webwinkel kiezen. De deelnemers aan de publieksprijzen zijn ingedeeld op basis van de
gerealiseerde omzet. De Publieksprijzen zijn voor webwinkels met een omzet tussen de € 500.000 en € 5.000.000. Voor webwinkels die € 5.000.000 of meer omzetten zijn er de Publieksprijzen XL.

Bekendmaking winnaars

Wie zal er dit jaar naar huis gaan met de felbegeerde publieksprijzen? Op 7 maart worden de winnaars van de Publieksprijzen bekend gemaakt in Panama te Amsterdam. Op 28 maart hoort u wie de winnaars zijn van de Publieksprijzen XL. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens feestelijke gala-avond in Grand Hotel Huis ter Duin te Noorwijk aan Zee.

Bent u erbij?

Wilt u de uitreiking van de Thuiswinkel Awards bijwonen? Vanaf maandag gaat de kaartenverkoop voor de uitreiking van de Thuiswinkel Awards op 7 maart en op 28 maart van start. U kunt uw kaarten via de website bestellen.

Volg het laatste nieuws over de Thuiswinkel Awards via Facebook en praat mee over de Thuiswinkel Awards via Twitter: @NTWawards #NTWawards.

Hoofdsponsors

Social Mediapartner

Cosponsors

Hoofdsponsors

Cosponsors

Scroll to Top