Vrijdag, 15-02-2013

Vakjury Beste Startende Webwinkel op zoek naar originaliteit en kwaliteit

Vanaf 25 februari worden de deelnemers van de vakprijzen beoordeeld door de vakjury van de Thuiswinkel Awards. Waar let de vakjury voor de Beste Startende Webwinkel van Nederland op? Waar moet je als starter aan voldoen? Hoe val je op tussen de rest? En waar word je als starter op beoordeeld?

De aandachtspunten

Joost Steins Bisschop (Jungle Minds) is voorzitter van de vakjury Beste Startende Webwinkel van Nederland. Steins Bisschop: ‘Het is druk in het voorportaal van het internet, bij de draaideur waar nieuwe toetreders de toegang tot het speelplan krijgen. Waar de startende webwinkels op beoordeeld worden? Op de ruimte voor hun plan in de markt die in sommige segmenten overvol aan het
raken is. Ook let ik op de originaliteit van hun benadering, de kwaliteit van de man of vrouw die het allemaal onvoorwaardelijk mag gaan doen en op het vermogen om mogelijke tegenslagen op te vangen. Een degelijke website, eventueel een mobiele aanwezigheid, doorwrochte gedachtes over de benadering van social media, eigenlijk zijn dit de voorwaardelijkheden om mee te mogen gaan doen’.

Bekendmaking nominaties

Op 7 maart worden de genomineerden voor de vakprijzen bekend gemaakt. De genomineerden zullen zich op 21 maart presenteren aan de vakjury in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Tijdens het Thuiswinkel Awards Gala op 28 maart worden de winnaars bekend gemaakt. Wilt u de uitreiking tijdens het gala bijwonen? Bestel dan nu uw kaarten.

Video: impressie jurydag 2012

Op 15 maart 2012 gaven de genomineerden voor de Thuiswinkel Awards Vakprijzen een presentatie aan de vakjury in Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee. Op basis van deze presentaties werden de winnaars geselecteerd.

Bekijk hier de video

Hoofdsponsors

Social Mediapartner

Cosponsors

Hoofdsponsors

Cosponsors

Scroll to Top