Maandag, 04-02-2013

Kaartenverkoop Thuiswinkel Awards van start!

Wilt u de uitreiking van de Thuiswinkel Awards bijwonen? Bestel dan hier direct uw kaarten. Op 7 maart worden de Publieksprijzen uitgereikt in Panama te Amsterdam. Op 28 maart worden de winnaars van de Publieksprijzen XL en Vakprijzen bekend gemaakt.

Besloten events

De uitreiking van de Thuiswinkel Awards op 7 maart is exclusief toegankelijk voor de deelnemende webwinkeliers, leden en business partners van Thuiswinkel.org, sponsoren en genodigden. De gala-avond is exclusief bij te wonen door genomineerden, leden en business partners van Thuiswinkel.org, sponsoren en genomineerden.

Bestel hier direct uw kaarten.

 

Gratis toegang deelnemers Publieksprijzen

Voor het eerst dit jaar ontvangen de deelnemers aan de Publieksprijzen twee gratis toegangskaarten voor de uitreiking van de Publieksprijzen op 7 maart in Panama. Deelnemers krijgen nog bericht om gebruik te kunnen maken van deze kaarten. Extra toegangskaarten voor de uitreiking van de Publieksprijzen zijn hier bij te bestellen.

Stemmen gestart

De stemronde voor de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen en Publieksprijzen XL is gestart. Consumenten kunnen de hele maand februari hun favoriete webwinkel beoordelen.

Wilt u stemmen? Breng dan hier direct uw stem uit.

Volg het laatste nieuws via Facebook en twitter @NTWawards en gebruik de hashtag #NTWawards.

Hoofdsponsors

Social Mediapartner

Cosponsors

Hoofdsponsors

Cosponsors

Scroll to Top