Nieuws en Media

27-03-2015 - Foto's Thuiswinkel Awards Gala

Bekijk hier het fotoalbum van het Thuiswinkel Awards Gala 2015 en share, like en tag uw favoriete foto’s.

Meer

25-03-2015 - Winnaars Beste Webwinkels van Nederland bekend

In Hotel Huis ter Duin zijn vanavond de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL en Vakprijzen uitgereikt. De consument koos in 7 hoofdcategorieën en 15 subcategorieën zijn favoriet voor de Publieksprijzen XL. en de Vakjury wees in 4 categorieën de winnaars van de Vakprijzen aan.

Meer

24-03-2015 - Zes oud-winnaars over de Beste Startende Webwinkel Award

In 2004 riep de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards de prijs voor Beste Startende Webwinkel van Nederland in het leven. Elf winnaars wisten de afgelopen jaren de jury te overtuigen van hun innovatieve product en businessmodel. Zes van hen vertellen hoe het hun startende webshop daarna is vergaan.

Meer

20-03-2015 - Thuiswinkel Awards uitgelicht in Twinkle

Heeft u de laatste Twinkle al gelezen? Bij de maart-editie van het magazine is een uitgebreide Thuiswinkel Awards bijlagen te vinden met onder andere zes oud-winnaars aan het woord over de Beste Startende Webwinkel Award, een foto-overzicht van de winnaars van de Publieksprijzen XS 2015, een interview met Publieksprijs XS-winnaar 50plusmatch en tips van de Vakjury voor de Vakprijzen. Bekijk hier de Twinkle bijlagen.

Meer

19-03-2015 - Vakprijzen: aldus de jury

Vandaag presenteren de genomineerden van de Vakprijzen zich voor de vakjury. Vier vakjury’s buigen zich over vier vakprijzen die dit jaar worden uitgereikt. Ze worden voorgezeten door Arjen Bonsing (Arjenbonsing.com), Joost Steins Bisschop (Jungle Minds), Suzanne Ekel (Twitter) en Eduard de Wilde (VODW Digital). Hoe denken zij over het vak en over de Awards? En waar gaan ze op letten? 

Meer

09-03-2015 - Foto's uitreiking Thuiswinkel Awards XS 2015

Wilt u de feestelijke uitreiking van de Publieksprijzen XS herbeleven? Bekijk hier de foto's.

Meer

06-03-2015 - Nominaties Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL en Vakprijzen bekend

De nominaties voor de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL en Vakprijzen zijn bekend. Op donderdag 26 maart worden deze Awards uitgereikt in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Meer

05-03-2015 - 17 winnaars Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS zijn bekend!

Vanavond was The Harbour Club in Amsterdam het toneel voor de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS 2015. In 17 categorieën werden webwinkels door de consument tot favoriet gekozen. Aan de Publieksprijzen XS doen webwinkels mee met een jaaromzet tot 4 miljoen euro.

Meer

23-02-2015 - Hoe win je de Thuiswinkel Awards Vakprijzen 2015?

Op 26 maart worden naast de Publieksprijzen XL ook de Vakprijzen uitgereikt. Waar de consument de winnaars van de Publieksprijzen kiest, worden de winnaars van de Vakprijzen door een deskundige vakjury gekozen. Per award categorie is er een jurygroep die zich over de verschillende kandidaten buigt. De voorzitters van de verschillende jurygroepen geven aan waar ze op letten en geven enkele tips voor het in de wacht slepen van de Awards.

Meer

19-02-2015 - TV-presentator Art Rooijakkers presenteert Thuiswinkel Awards Gala

Zat u al op het puntje van uw stoel bij ‘Wie is de Mol?’ en ‘Expeditie Robinson’? Bereid u dan alvast voor op de uitreiking van de Thuiswinkel Awards 2015 op 26 maart. Dit jaar hebben we namelijk niemand minder dan presentator Art Rooijakkers bereid gevonden het Thuiswinkel Gala te presenteren en de winnaars van de Publieksprijzen XL en de Vakprijzen bekend te maken.

Meer

18-02-2015 - Laatste kans: bepaal de Thuiswinkel Awards 2015 winnaars en win zelf..

U heeft nog maar één week om een oordeel uit te brengen op uw favoriete webwinkel. Tot 22 februari om 18.00 uur kunt u nog in de verschillende categorieën uw favoriet kiezen.  Kies dus snel uw winnaars voor de Thuiswinkel Awards 2015 en wie weet wint u zelf wel een iPad of een iPad mini!

Meer

28-01-2015 - Beoordeel nu uw favoriete webwinkel!

Beoordeel uw favoriete webwinkel en bepaal wie de Nationale Thuiswinkel Awards 2015 winnen! Onder alle stemmers verloten wij twee prijzen, een iPad of een iPad mini. Breng hier direct uw oordeel uit.

Meer

26-01-2015 - Presentatie Thuiswinkel Awards bekend

Op 5 maart worden de winnaars van de Publieksprijzen XS bekend gemaakt in The Harbour Club te Amsterdam. De feestelijke uitreiking wordt dit jaar gepresenteerd door Gerard Ekdom.

Meer

19-01-2015 - Inschrijfperiode van de Vakprijzen verlengd!

De inschrijfperiode van de Vakprijzen is met één week verlengd. Wilt u nog kans maken op één van de felbegeerde Thuiswinkel Awards? Meld u dan hier snel aan. De inschrijvingen voor de Publieksprijzen XS en XL zijn inmiddels gesloten.

Meer

07-01-2015 - Laatste kans: Thuiswinkel Awards

Heeft u uw webwinkel nog niet aangemeld voor de Nationale Thuiswinkel Awards? Inschrijven voor de Thuiswinkel Awards kan nog tot en met 16 januari. Is uw webwinkel de beste in een bepaalde productcategorie en/of vakgebied? Meld u dan snel aan!

Meer

23-12-2014 - Doe mee aan de award Beste Webwinkel van Nederland

Heeft u met uw webwinkel grote stappen gemaakt in 2014? Zijn er significante verbeteringen en innovaties doorgevoerd? En vindt u dat u met voorsprong de beste bent en kunt dat ook nog eens fijntjes onderbouwen? Maak dan kans op een van de meest prestigieuze titels die er in e-commerceland te krijgen is: Beste Webwinkel van Nederland. Alle deelnemers aan de Publieksprijzen XL maken gratis kans op deze titel.

Meer

17-12-2014 - Overtuigt u de jury? Doe mee aan de Thuiswinkel Awards Vakprijzen

Timmert u hard aan de weg met uw webwinkel? Was 2014 in zakelijk opzicht geslaagd? Of vindt u dat u de beste bent op uw vakgebied? Doe dan mee aan de Nationale Thuiswinkel Awards 2015. Naast de publieksprijzen worden drie vakprijzen uitgereikt: Beste startende Webwinkel, Beste Mobiele Webwinkel en Crossborder E-commerce Award.

Meer

10-12-2014 - Media-aandacht en meer vertrouwen door winnen Thuiswinkel Awards

Wilt u uw startende webwinkel een boost geven? Timberprint.nl won afgelopen jaar de Thuiswinkel Award voor de Beste Startende Webwinkel van Nederland. Raymon Koggel: ‘Het winnen van de award heeft ons een hoop vertrouwen van de consument opgeleverd en daarnaast veel media-aandacht, zowel nationaal als regionaal.’ Dat wilt u toch ook? Meld u nu aan voor de eervolle Thuiswinkel Award voor de beste starter.

Meer

09-12-2014 - Gezocht: Succesvolle Cross border e-commerce onderneming

Heeft u de meest succesvolle Cross Border e-commerce onderneming? Schrijf dan nu in voor Thuiswinkel Cross Border E-commerce Award 2015. Deze award wordt uitgereikt aan de Nederlandse onderneming die over de grens het meest onderscheidend en succesvol is. In 2014 won Yoursuprise.com de Cross Border E-commerce Award. Volgt u ze op?

Meer

17-11-2014 - 'Thuiswinkel Awards goede graadmeter'

fonQ heeft dit jaar de Thuiswinkel Award in de categorie Huis, Hobby & Cadeau gewonnen. Patrick Kerssemakers, CEO fonQ: ‘Wij vinden de Nationale Thuiswinkel Awards een erg mooi initiatief. Het zet de webwinkel branche goed op de kaart en daarnaast is het voor ons een goede graadmeter. Het biedt ons inzicht in hoe fonQ als webwinkel gewaardeerd wordt door zowel branchegenoten als de consument’.

Meer

12-11-2014 - Ruud Hendriks nieuwe voorzitter Thuiswinkel Awards

Ruud Hendriks wordt de nieuwe voorzitter van Stichting Thuiswinkel Awards. Ruud Hendriks, een van de grondleggers van commerciële radio en televisie in Nederland, heeft veel bewondering voor ambitieuze online ondernemers. ‘Ik hoop dat ik een brug kan vormen tussen de oude en nieuwe economie, tussen off- en online'.

Meer

27-10-2014 - Inschrijving Thuiswinkel Awards 2015 is geopend

Welke bedrijven behoren tot de beste webwinkels van Nederland? Op 5 maart en 26 maart 2015 worden weer de felbegeerde Nationale Thuiswinkel Awards uitgereikt. Onder leiding van de nieuwe voorzitter van de stichting Ruud Hendriks belooft het een spannende editie te worden. Want in de nieuwe opzet kan iedereen ook echt winnen! De inschrijving voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2015 is vanaf nu geopend voor alle webwinkels van Nederland.

Meer

07-10-2014 - Nationale Thuiswinkel Awards 2015

Vanaf 27 oktober 2014 kunt u zich weer aanmelden voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2015. Binnenkort volgt meer informatie over de nieuwe opzet en diverse prijzen. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.

Meer

17-06-2014 - Beste Webwinkel van Nederland, bol.com, wint gouden Europese award

Vandaag zijn de winnaars van de European E-commerce Awards bekend gemaakt tijdens de Global E-commerce Summit 2014 in Barcelona. De awards zijn een initiatief van Ecommerce Europe en de Global E-commerce Summit om de Europese e-commercemarkt te stimuleren. Ecommerce Europe is de Europese koepelorganisatie voor online retailing waar Thuiswinkel.org in participeert. Een van de winnaars is bol.com.

Meer

16-05-2014 - De beste webshops van Belgie bekroond tijdens de BeCommerce Awards

Gisteren vond de 9e uitreiking van de BeCommerce Awards plaats in het bijzijn van 350 professionals uit de sector. Deze awards worden toegekend door de Belgische vereniging van online handelaars aan de beste webshops van België.

Meer

13-05-2014 - Facts & figures Thuiswinkel Awards 2014

Vanuit huis keken 300 mensen mee naar het Thuiswinkel Awards gala via livestream en 28.466 consumenten hebben een oordeel uitgebracht op een webwinkel. Meer weten over de Thuiswinkel Awards 2014? Wij hebben alle facts & figures hier voor u op een rijtje gezet.

Meer

12-05-2014 - De genomineerden van de European E-commerce Awards zijn bekend!

Tijdens de Global E-commerce Summit op 17 juni 2014 in Barcelona worden de European E-commerce Awards uitgereikt. Deze awards worden georganiseerd onder auspiciën van Ecommerce Europe, de Europese koepelorganisatie voor online retailers waar Thuiswinkel.org in participeert. Nederland wordt dit jaar vertegenwoordigd door bol.com.

Meer

12-05-2014 - Infographic Nationale Thuiswinkel Awards 2014

De infographic over de Nationale Thuiswinkel Awards 2014 is beschikbaar.

Meer

18-04-2014 - Wij willen het wow-effect creeren en verlengen

Eind maart wonnen ze de Thuiswinkel Award voor Beste Startende Webwinkel. Een erkenning en enorme opsteker voor het hele team, vertelt Raymon Koggel, oprichter van Timberprint.nl. Het juryrapport roemt ondermeer de uitstekende kwaliteit van de prints op hout en de knappe manier waarop de webshop - ook aan de achterkant - in elkaar steekt.

Meer

27-03-2014 - Awards Beste Webwinkels van Nederland uitgereikt!

Vanavond zijn de Nationale Thuiswinkel Awards 2014 uitgereikt tijdens het jaarlijkse Nationale Thuiswinkel Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Meer

24-03-2014 - Thuiswinkel Awards Gala te volgen via livestream!

Ook dit jaar kunt u het Thuiswinkel Awards Gala op 27 maart online volgen via livestream. Vanaf 17.00 uur kunt u meegenieten van de feestelijke uitreiking van de Thuiswinkel Awards.

Meer

24-03-2014 - De historie van Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin bestaat langer dan ieder van de aanwezigen bij de gala-uitreiking van de Thuiswinkel Awards. Een kleine geschiedenis.

Meer

21-03-2014 - Presentator van de avond: Ruben Nicolai

De presentatie van de Thuiswinkel Awards wordt dit jaar verzorgd door Ruben Nicolai, winnaar van de Zilveren Televizier-Ster Man in 2009 en onder andere bekend van De Lama’s. Twinkle stelde hem een aantal vragen.

Meer

19-03-2014 - Vakjurydag Thuiswinkel Awards: waar let de jury op?

Op 20 maart 2014 komen de vakjuryleden en genomineerden van de Vakprijzen bijeen in Noordwijk aan Zee. De winnaars van de Vakprijzen worden dan gekozen door een vakkundige jury. Elke groep juryleden heeft een voorzitter, waarvan we een paar voorzitters kort aan het woord laten. Waar letten ze op bij het kiezen van een winnaar?

Meer

18-03-2014 - Sponsorpakket ter waarde van 32.700,- euro voor beste startende webwinkel

De winnaar van de Beste Startende Webwinkel van Nederland krijgt naast deze bijzondere titel een starterspakket ter waarde van € 32.700,-. Deze wordt mogelijk gemaakt door de sponsors en mediapartners van de Nationale Thuiswinkel Awards. De kanshebbers voor de Beste Startende Webwinkel van Nederland zijn inmiddels bekend.

Meer

10-03-2014 - Nominaties Publieksprijzen XL en Vakprijzen zijn bekend!

Vandaag maakt de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards de nominaties voor de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL en Vakprijzen bekend. Nieuw dit jaar is dat er sub- en hoofdcategorieën zijn gedefinieerd voor de Publieksprijzen XL. De winnaars van de subcategorieën zijn automatisch genomineerd voor de zeven hoofdcategorieën van de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL.

Meer

06-03-2014 - 19 winnaars Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS zijn bekend!

The Harbour Club in Amsterdam was vanavond het podium voor de bekendmaking van de winnaars van de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS. Tijdens de bekendmaking zijn 19 webwinkels in verschillende categorieën bekroond als favoriete webwinkel van de consument. Aan de Publieksprijzen XS doen webwinkels mee met een jaaromzet tot 4 miljoen euro.

Meer

05-03-2014 - Bekendmaking winnaars Publieksprijzen XS morgen!


Morgen wordt er bekend gemaakt wie er met de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS naar huis gaan. Aan de spanning komt bijna een eind. Heeft u uw kaarten al gekocht voor dit feest?

Meer

26-02-2014 - Last call Stem op uw favoriete webwinkel

Heeft u uw favoriete webwinkel al beoordeeld? U kunt nog tot 3 maart aanstaande uw stem uitbrengen. Onder alle stemmers verloten wij twee prijzen, een iPad of een iPad mini. Breng nu direct uw stem uit.

Meer

18-02-2014 - Ruben Nicolai presenteert Thuiswinkel Awards Gala

Met nog anderhalve maand te gaan, maken wij graag de presentator van het Thuiswinkel Awards Gala bekend. De presentatie  van deze avond is in handen van niemand minder dan Ruben Nicolai. Tijdens het gala worden de winnaars van de Publieksprijzen XL en de Vakprijzen bekend gemaakt.

Meer

13-02-2014 - Keynote uitreiking Publieksprijzen XS bekend!

Op 6 maart worden de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS uitgereikt. Keynote voor deze gelegenheid is: Henri Jansen, eigenaar van Hardloopaanbiedingen.nl. Hardloopaanbiedingen.nl won vorig jaar de Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie Sport. Henri Jansen geeft u praktische tips om uw bedrijf een boost in de goede richting te geven.

Meer

12-02-2014 - Sophie Hilbrand de presenteert Publieksprijzen XS!

Op 6 maart worden de winnaars van de Publieksprijzen XS bekend gemaakt in The Harbour Club te Amsterdam. De feestelijke uitreiking wordt dit jaar gepresenteerd door Sophie Hilbrand.

Meer

05-02-2014 - Kaartenverkoop uitreiking Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS van start!

Op 6 maart 2014 worden de Publieksprijzen XS uitgereikt in The Harbour Club te Amsterdam. De uitreiking wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand. Deelnemers kunnen vanaf nu twee gratis kaarten reserveren. Bestel direct uw kaarten.

Meer

04-02-2014 - Stem nu op uw favoriete webwinkel!

Het stemmen voor de Thuiswinkel Awards begonnen! Onder alle stemmers verloten wij twee prijzen, een iPad of een iPad mini. Breng nu direct uw stem uit. 

Meer

29-01-2014 - Stem op uw favoriet!

Meer dan 200 webwinkels hebben zich ingeschreven voor de Publieksprijzen. Vanaf maandagmiddag 3 februari kunt u een oordeel uitbrengen over uw favoriete webwinkel. Wilt u ook uw stem uitbrengen? Dat kan tot en met 3 maart via www.thuiswinkelawards.nl. Voor de Publieksprijzen XL worden webwinkels dit jaar voor het eerst beoordeeld door een online koperspanel van GfK.

Meer

24-01-2014 - Inschrijfperiode van de Vakprijzen verlengd!

Vandaag is de laatste dag om uw webwinkel aan te melden voor de Publieksprijzen. De inschrijfperiode van de Vakprijzen is met één week verlengd. Doet u al mee? Aanmelden kan via onderstaande link.

Meer

21-01-2014 - Laatste kans: Thuiswinkel Awards

Heeft u uw webwinkel nog niet aangemeld voor de Nationale Thuiswinkel Awards? Inschrijven kan nog tot en met aanstaande vrijdag. Is uw webwinkel de beste in een bepaalde productcategorie of in één van de afzonderlijke stappen van het verkoopproces? Voor elk talent is er een te winnen prijs.

Meer

15-01-2014 - Wilt u ook 20% meer bezoekers in uw webwinkel?

Winnen van één van de vele Nationale Thuiswinkel Awards kan uw webwinkel veel opleveren. Winnaar van 2013, Hardloopaanbiedingen.nl, zag een toename van 20% in het aantal bezoekers van hun webwinkel na het winnen van de Publieksprijs in de categorie Sport. Wilt u uw webwinkel op de kaart zetten? Doe mee aan de Thuiswinkel Awards! U heeft nog maar 9 dagen om uw webwinkel aan te melden voor de Thuiswinkel Awards.

Meer

08-01-2014 - Net een webwinkel gestart en op zoek naar publiciteit?

Er komen nog steeds jaarlijks honderden startende webwinkels bij. Als startende webwinkel moet u daarom uitblinken tussen de rest. Bent u onderscheidend en kansrijk? Ding dan mee aan de Thuiswinkel Award Beste Startende Webwinkel van Nederland. Durft u de strijd aan?

Meer

18-12-2013 - Nieuwe vakjury tijdens Thuiswinkel Awards 2014

Ook dit jaar bepaalt een deskundige vakjury wie de winnaars worden van de Thuiswinkel Awards Vakprijzen. Nieuwe namen voor de vakjury zijn bekend! De vakjury wordt gevormd door hoofdredacteuren van mediapartners van de Nationale Thuiswinkel Awards, bekende vakgenoten en deskundigen die direct of indirect betrokken zijn bij de Nederlandse thuiswinkelbranche

Meer

11-12-2013 - Blinkt uw webshop uit in alle afzonderlijke stappen van het koopproces?

Ook in 2014 worden voor iedere afzonderlijke stap in het koopproces unieke Nationale Thuiswinkel Award Deelvakprijzen uitgereikt. Dit zijn de Copernica Online Marketing Award, Osudio Product Experience Award, Easy Buying Award, PostNL Dynamic Delivery Award en ContactCare Customer Centricity Award. Scoort uw webshop op al deze prijzen de meeste punten? Dan wint u de titel Beste Webwinkel van Nederland 2014! Meld u nu aan voor één of meerdere van deze Deelvakprijzen.

Meer

04-12-2013 - Erkenning en waardering van de consument: de beste promotie

Erkenning en waardering van de consument is geweldig, want dat is de beste promotie. Daarom is deelnemen aan de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen voor veel e-commerce bedrijven een vanzelfsprekendheid. Doet u weer mee aan de Nationale Thuiswinkel Awards 2014?

Meer

27-11-2013 - Gezocht: Succesvolle cross border e-commerce onderneming

Heeft u de meest succesvolle cross border e-commerce onderneming? Dan kunt u meedingen naar de Thuiswinkel Cross Border E-commerce Award 2014. Deze award wordt uitgereikt aan de Nederlandse onderneming die over de grens het meest onderscheidend en succesvol is. In 2013 ging Thuisbezorgd.nl er met de Cross Border E-commerce Award vandoor. Volgt u ze op?

Meer

26-11-2013 - Heeft u de Beste Mobiele Webwinkel van Nederland?

Het aantal online verkopen via mobiel stijgt sterk, daarom investeren steeds meer webwinkeliers in een goed werkende mobiele site of app. Blinkt uw webwinkel uit in mobiele toepassingen? Meld u dan aan voor de Thuiswinkel Award voor de Beste Mobiele webwinkel van Nederland 2014.

Meer

05-11-2013 - Inschrijving voor de Thuiswinkel Awards 2014 is geopend!

Wie wordt de opvolger van Coolblue als Beste Webwinkel van Nederland? Wie wordt publieksfavoriet? Op 6 maart en 27 maart 2014 weten we het, want dan worden weer de felbegeerde Nationale Thuiswinkel Awards uitgereikt. De inschrijving voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2014 is vanaf nu geopend voor alle webwinkels van Nederland!

Meer

02-08-2013 - Beste starter op Shopping Today

Benieuwd naar het geheim van de Beste Startende webwinkel Werkaandemuur.nl? Kom naar Shopping Today op 26 september voor het succesverhaal van Jasper van der Meij (oprichter Werk aan de muur).

Meer

25-06-2013 - Oprichter Coolblue meest innovatieve ecommerceprofessional Nederland

Coolblue won in 2013 de Thuiswinkel Award van de Beste Webwinkel van Nederland.

Meer

30-05-2013 - Uitreiking European E-commerce Awards 3 juni

Op 3 juni worden de winnaars van de European E-commerce Awards bekend gemaakt. Coolblue.nl vertegenwoordigt Nederland voor de Entrepreneurial Award.

Meer

16-04-2013 - Infographic Thuiswinkel Awards 2013

Bekijk hier de infographic met leuke weetjes van de Thuiswinkel Awards van afgelopen jaar.

 

Meer

02-04-2013 - Europese E-commerce Awards in het verschiet

De Beste Webwinkel van Nederland, Coolblue, dingt mee naar de European E-commerce Awards die worden uitgereikt tijdens de Global E-commerce Summit in Barcelona in juni 2013.

Meer

29-03-2013 - Foto's Thuiswinkel Awards gala

Bekijk hier de foto's van het Thuiswinkel Awards Gala 2013.

Meer

28-03-2013 - Awards beste webwinkels van Nederland uitgereikt!

De Nationale Thuiswinkel Awards 2013 zijn uitgereikt! 18 Nederlandse webwinkels zijn onderscheiden als beste in hun categorie.

Meer

26-03-2013 - Thuiswinkel Awards Gala te volgen via livestream!

Ook dit jaar kunt u het Thuiswinkel Awards Gala op 28 maart online volgen via livestream. Vanaf 18.30 uur kunt u meegenieten van de feestelijke uitreiking.

Meer

22-03-2013 - Internationale highlights

Arjen Bonsing: 'Vanuit mijn betrokkenheid bij de GfK ShopExperience methode die wordt gebruikt in het juryproces van de Thuiswinkel Awards kreeg ik het verzoek iets te schrijven over de internationale e-commerce highlights. Die vraag ligt voor de hand.'

Meer

21-03-2013 - Nemen bij u de Thuiswinkel Awards Gala kriebels al toe?

Volgende week is het zover: het Thuiswinkel Awards Gala met een muzikale afsluiting van de grootste coverband van Nederland Glamourama! Komt u ook?

Meer

20-03-2013 - Vakjurydag: presentatie genomineerden vakprijzen

Op 21 maart geven de genomineerden van de Thuiswinkel Awards Vakprijzen een presentatie aan de vakjury in Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee. Waar let de vakjury op?

Meer

12-03-2013 - Katja Römer-Schuurman presenteert Thuiswinkel Awards Gala

Het Thuiswinkel Awards Gala op 28 maart wordt gepresenteerd door Katja Römer-Schuurman.

Meer

07-03-2013 - Nominaties Vakprijzen bekend

De nominaties voor de Vakprijzen zijn bekend. Dit jaar worden negen vakprijzen uitgereikt. Bekijk de genomineerden.

 

Meer

07-03-2013 - Nominaties Publieksprijzen XL bekend!

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards maakte vanavond de nominaties voor de Publieksprijzen XL en de Vakprijzen bekend. Dit jaar zijn 55 webwinkels genomineerd in 17 categorieën.

Meer

07-03-2013 - 16 winnaars Thuiswinkel Awards Publieksprijzen!

Vanavond zijn de winnaars van de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen (tot een omzet van 5 miljoen euro) bekend gemaakt. Bekijk hier de winnaars!

Meer

26-02-2013 - Last call: Stem op uw favoriete webwinkel

Tot en met 2 maart kunt u stemmen op uw favoriete webwinkel! Onder de stemmers verloten wij drie prijzen: een iPad, een iPad mini of Apple TV. Breng direct uw stem uit.   

 

Meer

22-02-2013 - Keynote uitreiking publieksprijzen bekend!

De keynote voor 7 maart is: Taco Carlier, founder of VANMOOF. Onlangs was hij te zien bij De Wereld Draait Door.

Meer

19-02-2013 - Eddy Zoey presenteert uitreiking Publieksprijzen

Op 7 maart worden de winnaars van de Publieksprijzen bekend gemaakt in Panama te Amsterdam. De feestelijke uitreiking wordt dit jaar gepresenteerd door Eddy Zoey.

Meer

15-02-2013 - Vakjury op zoek naar originaliteit en kwaliteit

Vanaf 25 februari worden de deelnemers van de vakprijzen beoordeeld door de vakjury van de Thuiswinkel Awards. Maar waar let de vakjury voor de Beste Startende Webwinkel van Nederland op?

Meer

08-02-2013 - Stem op uw favoriete webshop!

En maak kans op een iPad, een iPad mini of AppleTV.

Meer

04-02-2013 - Kaartenverkoop Thuiswinkel Awards van start!

Wilt u de uitreiking van de Thuiswinkel Awards bijwonen? Bestel dan direct uw kaarten.

Meer

01-02-2013 - Wie wordt de beste webwinkel van Nederland? Stem mee!

Vanaf nu kan het publiek stemmen op hun favoriete webwinkel.

Meer

29-01-2013 - Record aantal aanmeldingen Thuiswinkel Awards

Opnieuw record aantal deelnemers voor Nationale Thuiswinkel Awards 2013.

Meer

28-01-2013 - Inschrijven Awards 2013 gesloten

Alle aanmeldingen voor de Awards 2013 zijn binnen! De laatste voorbereidingen worden nu getroffen zodat consumenten vanaf 4 februari hun oordeel uit kunnen brengen.

Meer

25-01-2013 - Al ingeschreven voor de Thuiswinkel Awards?

Op 25 januari, precies vandaag, sluiten de inzendingen voor de Thuiswinkel Awards 2013. Heb jij je nog niet aangemeld? Dan kun je dit dus nu nog doen!

Meer

25-01-2013 - Campagnemateriaal voor publieksprijzen

Deelnemers aan de Thuiswinkel Awards Publieksprjizen opgelet: op 30 januari ontvangt u het mediapakket met campagnemateriaal voor de stemronde.

Meer

25-01-2013 - Leuke infographic awards 2012

Wat leverde de Thuiswinkel Awards in 2012 op? Bekijk hier de infographic met leuke weetjes van de Thuiswinkel Awards van afgelopen jaar.

Meer

18-01-2013 - Nieuwe vakprijzen en nieuwe opzet Thuiswinkel Awards

De vakprijzen Thuiswinkel Awards 2013 krijgen een nieuw jasje. De Beste Startende Webwinkel, Beste Mobiele Webwinkel en Cross Border E-commerce Award blijven.

Meer

08-01-2013 - Inschrijfperiode verlengd met 1 week!

De deadline voor het inschrijven voor de Thuiswinkel Awards is verschoven naar 25 januari a.s. Aanmelden kan via onderstaande link, doe jij al mee?

Meer

04-01-2013 - Het beste in webwinkels naar boven halen

We kijken weer uit naar een schitterende race om de Thuiswinkel Awards. Een enorme stimulans voor webwinkels die willen dat kwaliteit gezien wordt.

Meer

03-01-2013 - Nieuwe juryleden awards!

Ook dit jaar bepaalt een deskundige vakjury wie de winnaars worden van de Thuiswinkel Awards Vakprijzen. Nieuwe namen voor de vakjury zijn bekend!

Meer

20-12-2012 - Bent u de beste webwinkel van Nederland?

Meld u dan aan voor de Thuiswinkel Awards 2013. De inschrijvingsperiode sluit op 19 januari. Vergeet dus niet om uw webwinkel snel aan te melden!

Meer

11-12-2012 - Succesvolle e-commerce in het buitenland?

Webwinkels die succesvol zaken doen in het buitenland, kunnen tijdens de Thuiswinkel Awards meedingen naar de Cross Border E-commerce Award.

Meer

27-11-2012 - CHOCSTAR.nl: Stijging verkopen door winnen awards

CHOCSTAR.nl is afgelopen jaar tot de Beste Startende Webwinkel uitgeroepen. Annefrid Imenkamp, CHOCSTAR.nl: 'Na het winnen van de award hebben we de bestellingen zien stijgen’.

Meer

31-10-2012 - Wilt u ook een boost voor uw naamsbekendheid?

Erkenning en waardering van de consument is geweldig. Deelname aan de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen is voor webwinkeliers daarom een vanzelfsprekendheid.

Meer

29-10-2012 - Vertrouwde en nieuwe vakprijzen

Aanvullend op de bestaande vakprijzen, worden tijdens de Thuiswinkel Awards 2013 vijf
nieuwe vakprijzen uitgereikt.

Meer

18-09-2012 - Beste webwinkel van Nederland bekend

De Nationale Thuiswinkel Awards 2012 zijn uitgereikt! 24 Nederlandse webwinkels zijn onderscheiden als beste in hun categorie.

Meer

03-09-2012 - Winnaars XS Awards 2012 bekend

Nationale Thuiswinkel Awards XS 2012: de beste webwinkels van Nederland! 23 winnaars voor Publieksprijzen Webwinkels XS

Meer

28-08-2012 - Recordaantal aanmeldingen Thuiswinkel Awards

Een recordaantal webwinkels heeft zich dit jaar aangemeld voor de Thuiswinkel Awards. Er zijn meer dan vierhonderd aanmeldingen binnengekomen.

Meer

28-08-2012 - 24 Awards uitgereikt tijdens de Thuiswinkel Awards 2011

24 Nederlandse webwinkels zijn onderscheiden als beste in hun categorie tijdens de Nationale Thuiswinkel Awards 2011

Meer

Hoofdsponsors

Cosponsors

Hoofdsponsors

Cosponsors

Scroll to Top