Nationale Thuiswinkel Awards 2014

Bekroning beste webwinkels in Nederland

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards heeft in 2014 voor de 13e keer de Nationale Thuiswinkel Awards georganiseerd. De Thuiswinkel Awards worden uitgereikt aan webwinkels die het beste scoren in hun vakgebied of categorie. Met de uitreiking van de Awards beoogt de Stichting een positieve bijdrage te leveren aan het zelfbewustzijn en professionalisering van de branche.

Diverse Awards: Hoe gaat het in zijn werk?

Er worden Vakprijzen en Publieksprijzen uitgereikt. De winnaars van de Vakprijzen worden gekozen door een deskundige vakjury, bestaande uit vakgenoten en deskundigen uit de webwinkelbranche en hoofdredacteuren van mediapartners. Kijk hier voor meer informatie over de Vakprijzen.

Ook worden Publieksprijzen XS en Publieksprijzen XL uitgereikt. De webwinkels die als beste worden beoordeeld door de consument winnen de Publieksprijzen. De Publieksprijzen XS werden in 2014 uitgereikt aan webwinkels met een jaaromzet tot €4 miljoen en de Publieksprijzen XL voor webwinkels met een jaaromzet van meer dan €4 miljoen. Kijk hier voor meer informatie over de Publieksprijzen XS en Publieksprijzen XL.

 

Deelnemen?

Op 6 en 27 maart zijn de winnaars van de Thuiswinkel Awards 2014 bekend gemaakt. In het najaar kunt u zich aanmelden voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2015. Wilt u op de hoogte blijven voor de startdatum voor de inschrijfperiode? Schrijf u dan direct in voor de nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Cosponsors

Categoriesponsors

Hoofdsponsors

Cosponsors

Categoriesponsors

Scroll to Top