Nationale Thuiswinkel Awards 2015

Bekroning beste webwinkels in Nederland

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards organiseert in 2015 voor de 14e keer de Nationale Thuiswinkel Awards. De Thuiswinkel Awards worden uitgereikt aan webwinkels die het beste scoren in hun vakgebied of categorie. Met de uitreiking van de Awards beoogt de Stichting een positieve bijdrage te leveren aan het zelfbewustzijn en professionalisering van de branche.

Bekijk hier de diverse Awards die worden uitgereikt.

Timeline

Bedrijven konden zicht tot en met eind januari aanmelden voor de Thuiswinkel Awards. Op 5 maart vindt de uitreiking plaats van de Publieksprijzen XS. Op 9 maart worden de genomineerden voor de Publieksprijzen XL en Vakprijzen bekend gemaakt. Op 19 maart worden de genomineerden voor de Vakprijzen in Huis ter Duin beoordeeld door de vakjury. De uitreiking van de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL op hoofdcategorie en de Vakprijzen vindt plaats op 26 maart 2014. Bekijk hier de agenda.

 

Voor wie?

Deelname aan de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen staat open voor alle webwinkels die online producten en/of diensten verkopen aan Nederlandse consumenten. Het aanbod dient gesteld te zijn in de Nederlandse taal.

Winnaars 2014

Kijk hier voor de winnaars van de Publieksprijzen XS, Publieksprijzen XL en Vakprijzen in 2014.

Hoofdsponsors

Cosponsors

Hoofdsponsors

Cosponsors

Scroll to Top