Nationale Thuiswinkel Awards 2015

Bekroning beste webwinkels in Nederland

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards organiseert voor de 14e keer de Nationale Thuiswinkel Awards. De Thuiswinkel Awards worden uitgereikt aan webwinkels die het beste scoren in hun vakgebied of categorie. Met de uitreiking van de Awards beoogt de Stichting een positieve bijdrage te leveren aan het zelfbewustzijn en de professionalisering van de branche.

Diverse soorten Awards

Bij de Nationale Thuiswinkel Awards worden Vakprijzen en Publieksprijzen uitgereikt.

1.    Vakprijzen:
De winnaars van de Vakprijzen worden gekozen door een deskundige vakjury, bestaande uit vakgenoten en deskundigen uit de webwinkelbranche en hoofdredacteuren van mediapartners. Kijk hier voor meer informatie over de Vakprijzen:

1.    Beste Startende Webwinkel van Nederland
2.    Beste Mobiele Webwinkel van Nederland
3.    Cross Border E-commerce Award
4.    Beste Webwinkel van Nederland

 

2.    Publieksprijzen:
Webwinkels die als beste worden beoordeeld door de consument winnen de Publieksprijzen. De Publieksprijzen XS zijn voor webwinkels met een jaaromzet tot €4 miljoen en de Publieksprijzen XL voor webwinkels met een jaaromzet van meer dan €4 miljoen.

Nieuwe opzet Thuiswinkel Awards

Om alle webwinkels een gelijke kans te laten maken op het winnen van de Publieksprijzen, is er een nieuwe opzet van de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen 2015. Kijk hier voor meer informatie over de nieuwe opzet.

Deelnemen?

Van 27 oktober tot en met 16 januari kunt u zich aanmelden voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2015. Benieuwd naar de precieze deelnameprocedure? Kijk dan hier voor meer informatie over hoe het werkt om deel te nemen aan de Thuiswinkel Awards.

Hoofdsponsors

Cosponsors

Hoofdsponsors

Cosponsors

Scroll to Top