Nationale Thuiswinkel Awards

Bekroning beste webwinkels in Nederland

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards organiseert in 2016 voor de 15e keer de Nationale Thuiswinkel Awards. De Nationale Thuiswinkel Awards zijn de meest prestigieuze titels die er in e-commerce land te krijgen zijn en worden uitgereikt aan Nederlandse webwinkels die producten en/of diensten verkopen aan Nederlandse consumenten. Met de uitreiking van de Awards beoogt de Stichting een positieve bijdrage te leveren aan het zelfbewustzijn en professionalisering van de branche.

Vakprijzen en Publieksprijzen

Er zijn Vakprijzen en Publieksprijzen XS en XL in uiteenlopende categorieën te winnen. Kijk hier voor informatie over de diverse vak- en publieksprijzen.

 

Voor wie?

Deelname aan de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen staat open voor alle webwinkels die online producten en/of diensten verkopen aan Nederlandse consumenten. Het aanbod dient gesteld te zijn in de Nederlandse taal.

Deelnemen Thuiswinkel Awards 2016?

Wilt u in 2016 deelnemen aan de Nationale Thuiswinkel Awards? In het najaar van 2015 kunt u uw webwinkel inschrijven voor één van de prestigieuze prijzen. Wilt u hierover bericht krijgen? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en volg ons op Twitter en Facebook.

Hoofdsponsors

Social Mediapartner

Cosponsors

Hoofdsponsors

Cosponsors

Scroll to Top